Mubarak okreva v Šarm el Šejku

Foto: Žurnal24 Visoki savdski vir je dejal, da želi Mubarak umreti na egiptovskih tleh. (Foto:
Mubarak v Šarm el Šejku. Špekulacije o njegovem zdravstvenem stanju: huda bolezen, koma ali depresija.
Oglej si celoten članek

Odstopljeni egiptovski predsednik Hosni Mubarak želi umreti v letovišču Šarm el Šejk na obali Rdečega morja, kjer živi, odkar je zapustil predsedniško palačo v Kairu, je po poročanju Reutersa danes sporočil visoki savdski vir, ki ne želi biti imenovan. "Ni mrtev, a z njim ni dobro in ne želi zapustiti dežele," je dejal. "Umreti želi v Egiptu."

V zadnjem času se je v javnosti pojavilo več špekulacij glede njegovega zdravstvenega stanja: po nekaterih podatkih naj bi se večkrat zdravil v Nemčiji, po drugih naj bi bil v komi, po tretjih pa naj bi trpel zaradi depresije. Zdaj naj bi večino časa preživljal v svoji rezidenci v Šarmu, da bi se okrepil na svežem morskem zraku.

Viri, ki so blizu Mubarakovi družini, so v torek po poročanju Reutersa povedali, da se nekdanji predsednik počuti "dobro" ter da sprejema telefonske klice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.