Napovedali so sneg do nižin

Foto: Profimedia
Trend nestabilnega vremena se bo nadaljeval vsaj do konca meseca.
Oglej si celoten članek

Letošnja februar in marec sta postregla z za ta čas precej nizkimi temperaturami. Ko je že kazalo, da je zima rekla zadnjo, se je vrnila in nakazala, da bo treba z njo še računati. 

Še bo snežilo Lahko zima spet zamahne v začetku aprila?

O vremenskih presenečenjih poročajo tudi iz Italije. Nov vdor hladnega zraka s severa Evrope bo povzročil, da se bodo v osrednji in južni Italiji temperature spustile pod ničlo, ponekod celo do -10 stopinj Celzija. 

Vremenoslovci pri 3bmeteo.com napovedujejo, da lahko v prihodnjih treh dneh na območju osrednje in južne Italije pričakujejo sneg tudi po nižinah. Zimske razmere bodo zajele Kampanijo in Molize, nič bolje ne bo niti v delu Abrucov in Puglie. 

Ob tem dodajajo, da se bo nadaljevalo nestabilno vreme z nizkimi temperaturami. Tako naj bi bilo najmanj do konca meseca.

Svet Accuweather: Čaka nas ekstremna pomlad

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:34 21. Marec 2018.

    to pa je segrevanje kaj, cepci

  • 08:59 21. Marec 2018.

    globalno segrevanje ima daljnosežne posledice, ki se lahko spremenijo v ledeno dobo. ;) O geoinženiringu pa v nobenih uradnih medijih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.