Našli mamo, ki je dojenčico vrgla v smeti

Foto: Profimedia
Nekaj dni staro hčerko je pustila v smetnjaku.
Oglej si celoten članek

Identiteto ženske je razkrila patronažna sestra, ki se je oglasila pri dekličini materi. Ko je prišla na obisk, so ji namreč rekli, da dojenčka ni in jo vprašali, ali je slišala za najdbo. Mati je patronažni sestri povedala, kaj je storila, ta pa je nato obvestila svoje nadrejene. 

Dekličino mamo so privedli na policijo. Ovadili so jo zaradi poskusa detomora. Ker ni bilo zakonske podlage za odreditev pripora, se bo 39-letna ženska lahko branila s prostosti. Usoda deklice in njenih starejših sorojencev je zdaj v rokah pristojnih ustanov, poročajo bosanski mediji. 

Grozljivo Živega novorojenčka kar med odpadke

Prebivalci ulice Koševo v Sarajevo so v novoletni noči policiste obvestili, da se iz enega od tamkajšnjih smetnjakov slišijo zvoki, podobni otroškemu joku. Na kraj je nemudoma prispela policijska patrulja, da bi preverila prijavo. 

Med kupom odpadkov je zavita v brisačo jokala nekaj dni stara deklica. Takoj so jo prepeljali v bolnišnico, kjer so jo zdravniki pregledali. Ugotovili so, da gre za deklico, staro največ pet dni, k sreči dobrega zdravja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:37 6. Januar 2018.

    porko2...kje so napake?Povejte!

  • 09:56 6. Januar 2018.

    Križar, ti si gnoj v pravem pomenu besede!!! KAKO SE LAHKO TAKO NORČUJEŠ IN OTROKA ENAČIŠ Z ODPADKOM??? Mislim, da …

  • 07:12 6. Januar 2018.

    Kaj članke ne lektorirate? Čisto vsak stavek ima slovnično napako.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.