Neverjetno, zakaj je dobil kazen

Foto: Arso
Foto: Arso
Lastnik avtomobila ni mogel verjeti lastnim očem.
Oglej si celoten članek

30-letni Oliver Claxton iz Derbyja je več dni preživel službeno v Londonu. Ko se je vrnil v svoje mesto, je pri svojem avtomobilu naletel na neugodno presenečenje, piše Daily Mail.

Na oknu stranskih vrat je bila pritrjena kazen zaradi nepravilnega parkiranja; lastnik je parkiral pravilno in tudi dovolilnico za parkiranje je plačal. Odrejena kazen je znašala 80 evrov.

Na žalost deluje S tako butastim izgovorom se lahko pri nas izognete kazni za prehitro vožnjo

Na spletni strani mestnih oblasti je našel pojasnilo; navada je, da objavljajo fotografije nepravilno parkiranih avtomobilov. Na fotografiji njegovega avtomobila je bilo jasno videti, da je sneg, ki je zapadel preko noči, prekril vetrobransko steklo, zaradi česar redar ali redarka ni mogel videti dovolilnice za parkiranje.

Mestne oblasti so na novinarsko vprašanje glede tega odgovorile, da posameznih primerov ne morejo komentirati in da se bodo primeru tega lastnika posvetili v najkrajšem možnem času.

Neverjetno Dobila kazen iz države, kjer še nikoli ni bila

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 20:47 10. Februar 2018.

    ko sem to prebral, sem pomislil, da so mogoče imeli kakšno izmenjavo z ljubabanskim pašalukom

  • 16:52 10. Februar 2018.

    Obstajajo garažne hiše,kjer je avto na varnem pred vsemi vplivi;VREMENSKIMI in FIZIČNIMI

  • 14:13 10. Februar 2018.

    Tega redarja bi ob priliki počakal in iz njega naredil teto za večno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.