Ni ji odrekel zadnje želje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
33-letnica je po odkritju diagnoze živela le še deset tednov. Njen partner ji je izpolnil zadnjo željo.
Oglej si celoten članek

Profesorica matematike Samantha Webster ni nikoli kadila, zelo redko je pila alkohol, bila je zdrava in v dobri formi, polna življenjskih načrtov, ki so vključevali poroko in otroke.

Življenje se ji je obrnilo na glavo, ko je sredi letošnjega leta zaradi močnih bolečin v trebuhu obiskala zdravnika. Kot piše Daily Mail je bila diagnoza, ki so ji jo postavili, črna; odkrili so ji izjemno invazivno obliko raka na črevesju in ji v najboljšem primeru pripisali le še nekaj mesecev življenja.

Po treh tednih v bolnišnici so jo premestili v hišo hospic, kjer so zanjo skrbeli do konca. Od vseh načrtov, ki ji jih je prekrižala zahrbtna bolezen, se je 33-letna ženska odločila uresničiti vsaj enega, poročiti se s svojim partnerjem, 38-letnim Alecom Websterjem.

Foto: Facebook Samantha in Alec

Glede na to, da je bilo njeno stanje vse slabše, da ni mogla več niti hoditi, se je par odločil za poroko v hiši hospica. Po poroki je živela le še sedem dni, njen partner je bil ves čas ob njej.

Zanj je to že druga izjemna tragedija; leta 2016 mu je umrla takrat 18-letna hči iz njegove mladostniške zveze. Dve leti se je borila z levkemijo.

Francoska študija Velika francoska študija: Takšna hrana znatno pripomore k preprečevanju raka

Magazin To so zgodnji kazalci, da ste morda zboleli za rakom

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.