Svet
19986 ogledov

Ni ji odrekel zadnje želje

Samantha in Alec Facebook
33-letnica je po odkritju diagnoze živela le še deset tednov. Njen partner ji je izpolnil zadnjo željo.

Profesorica matematike Samantha Webster ni nikoli kadila, zelo redko je pila alkohol, bila je zdrava in v dobri formi, polna življenjskih načrtov, ki so vključevali poroko in otroke.

Življenje se ji je obrnilo na glavo, ko je sredi letošnjega leta zaradi močnih bolečin v trebuhu obiskala zdravnika. Kot piše Daily Mail je bila diagnoza, ki so ji jo postavili, črna; odkrili so ji izjemno invazivno obliko raka na črevesju in ji v najboljšem primeru pripisali le še nekaj mesecev življenja.

Po treh tednih v bolnišnici so jo premestili v hišo hospic, kjer so zanjo skrbeli do konca. Od vseh načrtov, ki ji jih je prekrižala zahrbtna bolezen, se je 33-letna ženska odločila uresničiti vsaj enega, poročiti se s svojim partnerjem, 38-letnim Alecom Websterjem.

Samantha in Alec | Avtor: Facebook Facebook

Glede na to, da je bilo njeno stanje vse slabše, da ni mogla več niti hoditi, se je par odločil za poroko v hiši hospica. Po poroki je živela le še sedem dni, njen partner je bil ves čas ob njej.

Zanj je to že druga izjemna tragedija; leta 2016 mu je umrla takrat 18-letna hči iz njegove mladostniške zveze. Dve leti se je borila z levkemijo.

rak dojke Francoska študija Zdravje Velika francoska študija: Takšna hrana znatno pripomore k preprečevanju raka srčni napad, bolečina Magazin To so zgodnji kazalci, da ste morda zboleli za rakom

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.