Nihče ni verjel, da se bo to zgodilo Melanii

Foto: Profimedia Melania Trump Jose Medina Foto: EPA Ivanka Trump, Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: EPA Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump, Barron Trump Foto: Profimedia melania trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: EPA Papež, Melania Foto: EPA Melania Trump, Mojca Stropnik Foto: Profimedias Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: EPA Barron in Melania Foto: Profimedia donald, melania, barron trump Donald Trump, Emmanuel Macron, Melania Donald Trump, Emmanuel Macron, Melania Foto: profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Donald Trump, Melania Trump Foto: profimedia Melania Trump Foto: profimedia Melania Trump
Ali so ameriški mediji obrnili ploščo?
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji vse pogosteje poročajo o prvi dami ZDA Melanii Trump. Medtem, ko hčerki ameriškega predsednika Ivanki Trump popularnost pada, je pri Melanii nasprotno. Postaja vse bolj popularna, pravijo, da njen značaj počasi prihaja na plano.

Tako je Melania v zadnjih nekaj tednih iz osovražene postala simpatična, mnogi so jo vzljubili, kar v času volilne kampanje ameriški mediji in javnost niso pričakovali. Slednji so jo označevali kot žensko, ki je s Trumpom le zaradi denarja in da je željna slave. Tradicionalna ameriška javnost ji je zamerila, da je s poroko dobila zeleno karto, oziroma to, da ni rojena Američanka in je kot taka zasedla prestol prve dame ZDA.

Magazin Ali Melania skuša odrezati Slovenijo iz svojega življenja?

Od golih fotografij do modne ikone

Med vsemi Trumpi so ljudje od Melanie pričakovali najmanj. Pri tem je olje na ogenj prilivala kar sama, ko se ni želela pojavljati v javnosti, ni se želela niti preseliti v belo hišo in ni delovala zainteresirano za predsedništvo.

Donald Trump, Emmanuel Macron, Melania

V prvih petih mesecih Trumpove vladavine je živela v New Yorku, v medijih pa so se pojavili celo zapisi, da ameriškemu predsedniku ni zvesta, da je nesrečna in da je njun zakon pri koncu. Ameriška javnost se je obregnila tudi nad njene gole fotografije in naglas, o njej so se neprestano pojavljali neokusni trači ...

Magazin Zaradi te fotografije ugibajo, če je Melania Trump noseča

Kot kaže, se je strpnost Melanii izplačala. Ameriški mediji pišejo, da zdaj nastopa in deluje veliko bolj samozavestna, vse pogosteje se pojavlja v medijih, sodeluje v humanitarnih akcijah, se bori za pravice otrok in podobno, kar je naloga prve dame. Mediji so jo prenehali vse povprek kritizirati, njen vpliv pa raste.

Foto: EPA Barron in Melania

Še eno dejstvo, ki govori v korist Melanii je, da je postala modna ikona. Kljub temu da so številni modni oblikovalci zavrnili možnost, da bi Melanii izdelali obleko za inauguracijo, danes vsi želijo kreirati njene obleke. Ameriški mediji pišejo, da ima poseben slog, ki je elegantne in zelo individualen. Američani so zato nanjo ponosni.

Magazin To o sladici Melanija pravi Viktor Knavs

Na drugi strani mediji vse bolj napadajo Trumpovo hčer Ivanko. Ameriški mediji so jo obtožili šikaniranja svojih zaposlenih, da morajo ženske po porodu zelo zgodaj nazaj v službo, zadnja stvar, ki ji jo očitajo ameriški mediji pa je, da ni obsodila nacistov iz Charlottesvillea.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:51 26. Avgust 2017.

    Je le dobro plačana spremljevalka. Če se sama sebi ne smili, ko mora s tistim gravžem v posteljo, se pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.