Svet
24839 ogledov

Nihče ni verjel, da se bo to zgodilo Melanii

Melania Trump
1/26
profimedia
Ali so ameriški mediji obrnili ploščo?

Ameriški mediji vse pogosteje poročajo o prvi dami ZDA Melanii Trump. Medtem, ko hčerki ameriškega predsednika Ivanki Trump popularnost pada, je pri Melanii nasprotno. Postaja vse bolj popularna, pravijo, da njen značaj počasi prihaja na plano.

Tako je Melania v zadnjih nekaj tednih iz osovražene postala simpatična, mnogi so jo vzljubili, kar v času volilne kampanje ameriški mediji in javnost niso pričakovali. Slednji so jo označevali kot žensko, ki je s Trumpom le zaradi denarja in da je željna slave. Tradicionalna ameriška javnost ji je zamerila, da je s poroko dobila zeleno karto, oziroma to, da ni rojena Američanka in je kot taka zasedla prestol prve dame ZDA.

Melania Trump Magazin Ali Melania skuša odrezati Slovenijo iz svojega življenja?

Od golih fotografij do modne ikone

Med vsemi Trumpi so ljudje od Melanie pričakovali najmanj. Pri tem je olje na ogenj prilivala kar sama, ko se ni želela pojavljati v javnosti, ni se želela niti preseliti v belo hišo in ni delovala zainteresirano za predsedništvo.

Donald Trump, Emmanuel Macron, Melania | Avtor:

V prvih petih mesecih Trumpove vladavine je živela v New Yorku, v medijih pa so se pojavili celo zapisi, da ameriškemu predsedniku ni zvesta, da je nesrečna in da je njun zakon pri koncu. Ameriška javnost se je obregnila tudi nad njene gole fotografije in naglas, o njej so se neprestano pojavljali neokusni trači ...

Melania Trump, Donald Trump Magazin Zaradi te fotografije ugibajo, če je Melania Trump noseča

Kot kaže, se je strpnost Melanii izplačala. Ameriški mediji pišejo, da zdaj nastopa in deluje veliko bolj samozavestna, vse pogosteje se pojavlja v medijih, sodeluje v humanitarnih akcijah, se bori za pravice otrok in podobno, kar je naloga prve dame. Mediji so jo prenehali vse povprek kritizirati, njen vpliv pa raste.

Barron in Melania | Avtor: EPA EPA

Še eno dejstvo, ki govori v korist Melanii je, da je postala modna ikona. Kljub temu da so številni modni oblikovalci zavrnili možnost, da bi Melanii izdelali obleko za inauguracijo, danes vsi želijo kreirati njene obleke. Ameriški mediji pišejo, da ima poseben slog, ki je elegantne in zelo individualen. Američani so zato nanjo ponosni.

Barron Trump,Melania Trump, starša Knauss Magazin To o sladici Melanija pravi Viktor Knavs

Na drugi strani mediji vse bolj napadajo Trumpovo hčer Ivanko. Ameriški mediji so jo obtožili šikaniranja svojih zaposlenih, da morajo ženske po porodu zelo zgodaj nazaj v službo, zadnja stvar, ki ji jo očitajo ameriški mediji pa je, da ni obsodila nacistov iz Charlottesvillea.
 

Komentarjev 1
  • Žvižgač 16:51 26.avgust 2017.

    Je le dobro plačana spremljevalka. Če se sama sebi ne smili, ko mora s tistim gravžem v posteljo, se pa smili mnogim drugim, čeprav se je sama odločila za poklic spremljevalke, saj jo je gnala ljubezen do bogastva, ker če ...prikaži več ji je njen gravž lep je zrela za umobolnico.