Magazin > VIP
788 ogledov

Nena Muršič: "Za promocijo Slovenije naredila več kot Melanija Trump"

Nena Muršič
1/4
Nejc Ahlin
Nevenka Nena Muršič je svojo petdesetletnico obeležila s sončnim vzhodom na vrhu Triglava, ki ga je pričakala v visokih petkah in oblekici.
Nekdanja miss fitnesa, podjetnica , mamica in zaprisežena športnica Nena Muršič je 12. julija praznovala petdeset let, ki jih je pretekli teden obeležila tudi z vzponom na Triglav. A petdesetletnica se na vrhu ni ustavila, pač pa si je nadela zlato oblekico in visoke pete ter poskrbela, da "se je tresla gora in Aljažu pocedile sline," kot pravi sama. 
 
Odzivi na njen seksi visokogorski podvig so bili mešani, nekateri so celo prepričani, da je "za promocijo Slovenije naredila več kot Melanija Trump," medtem ko so se drugi zgražali, kako neodgovorno od nje, da se je na Triglav povzpela v petkah. "Naj povem, da sem se na Triglav odpravila s tremi kolegi iz plezalne ekipe in to v polni plezalni opremi. Petke in oblekico sem iz nahrbtnika vzela šele na vrhu in se preoblekla. Marsikatera me je obsojala, a mislim, da so le zavistne, ker vedo, da mi ne sežejo do kolen in s tem iščejo izgovore," pravi Nena.
 
Kakorkoli, kapo dol, da se je pri petdesetih v eni noči povzpela na Triglav in na vrhu še zbrala dovolj moči za seski fotografiranje, po tem, ko jih s kolegi dve tretjini poti menda pral dež. "Res je, pot smo začeli ob enajstih zvečer in po precej nevihtni noči ob treh zjutraj prišli na Kredarico, kjer smo se preoblekli in ujeli sončni vzhod na Aljaževem stolpu," je še povedala Nena.