"Nikoli ni jedel mesa"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nikoli ni jedel mesa v moj bližini. Hrana je bila vedno odlično pripravljena, najraje pa je imel šparglje in papriko, je dejala Hitlerjeva pokuševalka hrane.
Oglej si celoten članek

Petindevetdesetletna Margor Woelk je dve leti delala kot Hitlerjeva osebna pokuševalka hrane. Svoje delo je vse do zdaj čuvala kot največjo skrivnost. Bala se je, da jo ob razkritju lahko doletijo sankcije.

"Nikoli ni jedel mesa“

Medijem je zaupala, da je bil Hitler vegetarijanec. "Nikoli ni jedel mesa v moji bližini. Hrana je bila vedno odlična. Še posebno rad je imel šparglje in papriko. Vendar ta strah ... Občutek imaš, da je vsak tvoj obrok zadnji."

Dejala je še, da je bil Hitler ogaben človek in da je pobegnila, ker jo je začel spolno nadlegovati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:16 28. April 2013.

    Pejte fantje komentirat tamle JJ, Bratovškovo itd. <br /><br />Izogibajte se komentiranja resnih tem, kjer je treba imeti kakšno prebrano …

  • 13:54 28. April 2013.

    ...ja res si prizadet !

  • 11:49 28. April 2013.

    Prizadela me je zgodovinska točnost. Poglej, kaj imamo danes v naši državi, ko se je zgodovina na počez tolmačila, kakor …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.