Svet
99 ogledov

"Nikoli ni jedel mesa"

Tudi Hitler bo dobil svojo voščeno lutko. Žurnal24 main
Nikoli ni jedel mesa v moj bližini. Hrana je bila vedno odlično pripravljena, najraje pa je imel šparglje in papriko, je dejala Hitlerjeva pokuševalka hrane.

Petindevetdesetletna Margor Woelk je dve leti delala kot Hitlerjeva osebna pokuševalka hrane. Svoje delo je vse do zdaj čuvala kot največjo skrivnost. Bala se je, da jo ob razkritju lahko doletijo sankcije.

"Nikoli ni jedel mesa“

Medijem je zaupala, da je bil Hitler vegetarijanec. "Nikoli ni jedel mesa v moji bližini. Hrana je bila vedno odlična. Še posebno rad je imel šparglje in papriko. Vendar ta strah ... Občutek imaš, da je vsak tvoj obrok zadnji."

Dejala je še, da je bil Hitler ogaben človek in da je pobegnila, ker jo je začel spolno nadlegovati.

Komentarjev 5
  • sprehajalec 21:16 28.april 2013.

    Pejte fantje komentirat tamle JJ, Bratovškovo itd. Izogibajte se komentiranja resnih tem, kjer je treba imeti kakšno prebrano knjigo za podlago.

  • 1111 13:54 28.april 2013.

    ...ja res si prizadet !

  • sprehajalec 11:49 28.april 2013.

    Prizadela me je zgodovinska točnost. Poglej, kaj imamo danes v naši državi, ko se je zgodovina na počez tolmačila, kakor je bilo komu ljubo. So pač na svetu ljudje, za razliko od 99% povprečja, ki jih zgodovina zanima. ...prikaži več In če bi se ti za hipec poglobil vanjo, bi videl, da obstajajo cele knjige o tem, da Hitler ni imel normalnega spolnega življenja. Celo naj bi mu kot otroku kozel oneta odgriznil, ko so si ga sošolci privoščili, ter mu ga namazali s soljo. Skratka imel je nenavadno spolno življenje, z veliko mlajšimi IN SAMO določenimi. Nečakinjo, pa potem Evo Braun itd. itd. Sedaj ti pa nek žurnalovec narobe prevede članek, ga skrajša in Hitlerju pripiše nadlegovanje služkinje. Ko sem še malo pobrskal bliže originalu, tam piše, da ženska Hitlerja sploh nikoli ni videla in je bila ena od 15 pokuševalk. Samo njegovega psa je videla. In tam pa glej sploh ni več besede o nadlegovanju, temveč le, da ji je nek esesovec svetoval, naj pobegne z vlakom v Berlim pred Rusi