Grozljiv zločin v Nemčiji: seksualni kult?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški, ki je bil ubit s samostrelom, naj bi bil vodja srednjeveškega kulta.
Oglej si celoten članek

Nemška policija še naprej opravlja preiskavo grozljivega zločina, ki je terjal pet človeških življenj; policisti podrobnosti preiskav ne pojasnjujejo, nemški mediji pa medtem poročajo, da naj bi bil moški, ki je bil med drugim ubit s samostrelom v za zdaj še nepojasnjenih okoliščinah, vodja srednjeveškega kulta, ki je z ženskami ravnal kot s svojimi sužnjami.

53-letnega ubitega moškega nemški mediji opoisujejo kot "seks guruja", ki je ženske s svoje sredine psihično in fizično maltretiral in z njimi manipuliral. Vodil je trgovino, v kateri so bila na voljo srednjeveška orožja.

V nedeljo je sobarica enega izmed hotelov v bavarskem mestu Passau odkrila trupla 53-letnega moškega ter 33- in 30-letnih žensk. Moški in njegova dvajset let mlajša partnerka sta ležala drug poleg drugega na postelji, držala sta se za roke, medtem ko sta bili njuni trupli prebodeni s puščiami. Moški s petimi, ženska z dvema. Truplo druge ženske je ležalo na tleh, prebodeno je bilo z eno puščico.

Foto: Epa Hotel na Bavarskem, umor s samostrelom

Glede na to, da ni bilo znakov vpletenosti četrte osebe, je policija preiskavo vodila kot umor in samomor. Naslenji dan so na drugem mestu v Nemčiji, v Wittingenu, odkrili še dve trupli, ubiti sta bili 35- in 19- letna ženska.

Kot pišejo nemški mediji je pokojni 53-letnik nadzoroval vse štiri ženske, pri čemer se je posluževal fizičnega nasilja in manipulacije. Nemški mediji poročajo, da naj bi bil ubiti moški v vezah še  nekaj ženskami, s katerimi je ravnal kot popoln gospodar.

Preiskava primera še poteka.

Šok V razkošni vili našli mrtvega milijonarja in njegovo soprogo

Avstrija Razkosala ljubimca iz znane zdravniške družine

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:47 17. Maj 2019.

    ima arabski polotok kaj veze pri tem, kot pravite, "srednjeveškem kultu"?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.