Svet
2079 ogledov

Grozljiv zločin v Nemčiji: seksualni kult?

senca Shutterstock
Moški, ki je bil ubit s samostrelom, naj bi bil vodja srednjeveškega kulta.

Nemška policija še naprej opravlja preiskavo grozljivega zločina, ki je terjal pet človeških življenj; policisti podrobnosti preiskav ne pojasnjujejo, nemški mediji pa medtem poročajo, da naj bi bil moški, ki je bil med drugim ubit s samostrelom v za zdaj še nepojasnjenih okoliščinah, vodja srednjeveškega kulta, ki je z ženskami ravnal kot s svojimi sužnjami.

53-letnega ubitega moškega nemški mediji opoisujejo kot "seks guruja", ki je ženske s svoje sredine psihično in fizično maltretiral in z njimi manipuliral. Vodil je trgovino, v kateri so bila na voljo srednjeveška orožja.

V nedeljo je sobarica enega izmed hotelov v bavarskem mestu Passau odkrila trupla 53-letnega moškega ter 33- in 30-letnih žensk. Moški in njegova dvajset let mlajša partnerka sta ležala drug poleg drugega na postelji, držala sta se za roke, medtem ko sta bili njuni trupli prebodeni s puščiami. Moški s petimi, ženska z dvema. Truplo druge ženske je ležalo na tleh, prebodeno je bilo z eno puščico.

Hotel na Bavarskem, umor s samostrelom | Avtor: Epa Epa

Glede na to, da ni bilo znakov vpletenosti četrte osebe, je policija preiskavo vodila kot umor in samomor. Naslenji dan so na drugem mestu v Nemčiji, v Wittingenu, odkrili še dve trupli, ubiti sta bili 35- in 19- letna ženska.

Kot pišejo nemški mediji je pokojni 53-letnik nadzoroval vse štiri ženske, pri čemer se je posluževal fizičnega nasilja in manipulacije. Nemški mediji poročajo, da naj bi bil ubiti moški v vezah še  nekaj ženskami, s katerimi je ravnal kot popoln gospodar.

Preiskava primera še poteka.

Irwin Jacobs smrt Šok Svet V razkošni vili našli mrtvega milijonarja in njegovo soprogo senca Avstrija Svet Razkosala ljubimca iz znane zdravniške družine

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1