Objavljala negativne komentarje bolnemu otroku

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ženska se bo morala zaradi svojih dejanj zagovarjati.
Oglej si celoten članek

Ameriška policija je zaradi vznemirjanja bolne deklice in njene mame. prijela žensko z Long Islanda  26-letno Kristo Sewell je policija iz New Yorka obtožila vznemirjanja, preganjanja in zločina iz sovraštva.

Po poročanju policije je grozila deklici Anni, ki je bila leta 2017 rojena z redko boleznijo latinskega imena harlequin ichthyosis, zaradi katerega je videti kot da je utrpela hude opekline.

Njena mama Jeannie Riley je informacije glede hčerke in njenega zdravljenja objavljala na Facebooku in Instagramu - kot je sama poudarila - zaradi osveščanja in v izobraževalne namene širšega kroga ljudi glede te redke bolezni.

V nekaj mesecih je prejela več negativnih komentarjev Sewellove, ki je med drugim mami in deklici večkrat tudi grozila. Pri tem je stopila korak naprej in grozilna pisma pošiljala tudi na domači naslov družine.

Mama obolele deklice je za ameriške medije po prijetju Sewellove povedala, da se je zavedala možnosti negativnih komentarjev, a da česa takšnega ni pričakovala niti v snu. Poudarila je, da takšnih besed in groženj ne bi smela prejeti nobena mama.

Motivi obtožene za zdaj niso znani, na sodišču bo svoja dejanja morala zagovarjati v torek.

ZDA Krisu prestavili prvi pregled

Foto: Profimedia laptop računalnik

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.