Obžalovanje Zelenskega: "Otroka? Vzgajata ju žena Olena in vojna"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Priznanja ukrajinskega predsednika: "Ko smo prvič osvobodili ozemlje, je bilo, kot da bi oživeli."
Oglej si celoten članek

"Nekateri pravijo, da nisem slab predsednik, seveda pa trenutno nisem dober oče. Žal mi je, da nimam časa za otroke in da ne vzgajam svojih otrok: zdaj jih vzgajata moja žena in vojna". Grenke besede je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski po letu in treh mesecih po ruski invaziji na Ukrajino delil na okrogli mizi z novinarji različnih skandinavskih časopisov.

"Niti za trenutek se ne morem ločiti od konflikta, vojna pa ni nekaj, na kar se lahko navadiš," je dejal: "Ko smo prvič osvobodili neko ozemlje, je bilo, kot bi se vrnili v življenje."

Foto: Profimedia Zelenski in Olena

Volodimir Zelenski in njegova žena Olena, stara sta 45 let, imata dva otroka: Oleksandro, rojeno leta 2004, in Kirila, rojenega leta 2013. Predsednik v svojih intervjujih večkrat poudarja, si želi sin nekoč postati vojak. "Če ne bi bil predsednik, bi se tudi sam boril na bojišču," je dodal.

Vojna V napadu na rusko vas civilne žrtve "Noč ruskega terorja" Rusija v eni noči s številnimi napadi na Ukrajino, Zelenski obsodil napad

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je dejal, da nosi pištolo, in da bi jo uporabil za obrambo, če bi Rusi napadli njegovo štab. "Znam streljati. Si predstavljate naslov "Rusi ujeli ukrajinskega predsednika"? To bi bila sramota." Pojasnil je, da bi se on in njegov ožji krog v primeru napada borili do smrti. Poudaril pa je, da ga zagotovo ne bo uporabil za samomor, "zagotovo pa za odgovor za napad".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 71

  • 20:26 1. Maj 2023.

    kabala mafija nastavlja za predsednike držav in vlad glumce in glumače. Se še kdo spomni zgodbe Marjana Šarca? Vemo, da …

  • 19:58 1. Maj 2023.

    Marš govedo zeleno!!!

  • 19:32 1. Maj 2023.

    Sam si je zakuhal to vojno in zdaj obžaluje, da ne more vzgajati otrok. Če bi imel kaj pameti v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.