Oče zlorabljenih napadel pedofila

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Najprej je sodnico vprašal, če bi mu dala pet minut na samem s pedofilom.
Oglej si celoten članek

Oče treh mladih ameriških športnic, ki jih je obsojeni pedofil Larry Nassar spolno zlorabljal medtem ko je delal kot zdravnik gimnastične reprezentance ZDA, je napadel obsojenca.

Do incidenta je prišlo danes zjutraj v sodni dvorani, medtem ko je sodnica brala sodbo za Nassarjev zadnji primer, poroča CNN.

Potem ko sta dve od treh zlorabljenih hčera nagovorili sodišče, je njun oče, Randall Margraves vprašal sodnico, če bi mu lahko odredila pet minut na samem s "tem demonom". Sodnica mu je odgovorila, da tega ne more storiti.

Nova obtožba Zlorabljal 130 deklet, ena od njih stara 11 let

Margraves jo je nato prosil za eno minuto, vendar sodnica je ponovila odgovor. Oče zlorabljenih je na to rekel, da bo v tem primeru pa "sam moral do njega" in napadel Nassarja. Da bi mu prizadejal resnejše poškodbe, so mu preprečili pravosodni policisti, ki so ga obvladali.

"Hočem tega k*** sina! Samo za eno minuto!" je vztrajal vidno prizadeti oče zlorabljenih. Policisti so ga spravili na tla in mu nadeli lisice ter ga spravili v pripor.

Ko so obsojenega odpeljali iz sodne dvorane, se je slišal jok. Pomočnica državnega tožilca Angela Povilaitis je družinam žrtev pedofila rekla, da naj uporabljajo svoje besede in da nasilje ne pomaga njihovim otrokom.

Obsodba Za zapahi bo preživel več kot pol stoletja

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 18:07 4. Februar 2018.

    Vsekakor bi bilo prav,da bi ga oče deklic lahko dobro obdelal,naj se pa potolaži s tem,da mu v arestu ne …

  • 21:05 2. Februar 2018.

    In potem obravnavajo oceta zlorabljenih deklet, kot zlocinca.

  • 20:34 2. Februar 2018.

    In zakaj so tako hitro reagirali? Lahko bi se malo obirali in bi oče opravil tisto, kar Sodišče ne sme …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.