Svet
10817 ogledov

Oče zlorabljenih napadel pedofila

Napad na pedofila Youtube
Najprej je sodnico vprašal, če bi mu dala pet minut na samem s pedofilom.

Oče treh mladih ameriških športnic, ki jih je obsojeni pedofil Larry Nassar spolno zlorabljal medtem ko je delal kot zdravnik gimnastične reprezentance ZDA, je napadel obsojenca.

Do incidenta je prišlo danes zjutraj v sodni dvorani, medtem ko je sodnica brala sodbo za Nassarjev zadnji primer, poroča CNN.

Potem ko sta dve od treh zlorabljenih hčera nagovorili sodišče, je njun oče, Randall Margraves vprašal sodnico, če bi mu lahko odredila pet minut na samem s "tem demonom". Sodnica mu je odgovorila, da tega ne more storiti.

Zloraba Nova obtožba Šport Zlorabljal 130 deklet, ena od njih stara 11 let

Margraves jo je nato prosil za eno minuto, vendar sodnica je ponovila odgovor. Oče zlorabljenih je na to rekel, da bo v tem primeru pa "sam moral do njega" in napadel Nassarja. Da bi mu prizadejal resnejše poškodbe, so mu preprečili pravosodni policisti, ki so ga obvladali.

"Hočem tega k*** sina! Samo za eno minuto!" je vztrajal vidno prizadeti oče zlorabljenih. Policisti so ga spravili na tla in mu nadeli lisice ter ga spravili v pripor.

Ko so obsojenega odpeljali iz sodne dvorane, se je slišal jok. Pomočnica državnega tožilca Angela Povilaitis je družinam žrtev pedofila rekla, da naj uporabljajo svoje besede in da nasilje ne pomaga njihovim otrokom.

Larry Nassar Obsodba Šport Za zapahi bo preživel več kot pol stoletja

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
 • matermila 18:07 04.februar 2018.

  Vsekakor bi bilo prav,da bi ga oče deklic lahko dobro obdelal,naj se pa potolaži s tem,da mu v arestu ne bo lepo.Če koga,potem v ameriških zaporih,najbolj mrzijo pedofile.Bo jeban vsak dan,na suho.

 • Tadej 21:05 02.februar 2018.

  In potem obravnavajo oceta zlorabljenih deklet, kot zlocinca.

 • Avatar Zala
  Zala 20:34 02.februar 2018.

  In zakaj so tako hitro reagirali? Lahko bi se malo obirali in bi oče opravil tisto, kar Sodišče ne sme in ne more. Se spomnite posiljevalca iz Jesenic? Izsledil ga je brat posilje in z onetom pošteno obračunal. Policisti, žal ...prikaži več niso mogli priti tako hitro na kraj dogodka, da bi posiljevalca obvarovali. Vse se da.