Odziv Lidla na številne kritike

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Kot smo že poročali, Lidl je z linije grških proizvodov s fotošopom umaknil križe.
Oglej si celoten članek

Na parkiranjih linije grških proizvodov Eridanous, ki vključuje oljčno olje, mešanice začimb, mlečne proizvode, so prikazane poznane cerkve na Santoriniju, vendar brez križev.

Škandal Lidl umaknil križe s cerkev, desničarji pozivajo k bojkotu

Foto: Lidl Lidl retušira fotografije cerkva

Nemški trgovec Lidl se je po plazu kritik, ker je umaknil križe s cerkvenih stavb, opravičil. "Opravičujemo se, če smo koga prizadeli. Dizajn pakiranja bomo spremenili v najkrajšem možnem času," so med drugim izpostavili v trgovski verigi.

Ideja dizajna ni bilo zavzemanje kakršnih koli verskih stališč, trdi Lidl.

Kot je znano, gre za enega največjih trgovskih verig v Evropi, ki upravlja z deset tisoč trgovinami v 27 evropskih državah, letos so odprli tudi prvo prodajalno v Združenih državah Amerike.

Pred nekaj dnevi so nemški mediji objavili, da je Dieter Schwarz, lastnik Lidla, s 37 milijardami evrov najbogatejši Nemec.

Poceni vino Masovni pretepi v Lidlu
dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 30

  • 01:39 9. September 2017.

    Evropa drvi v kalifat! Ni daleč čas ko bomo rekli adijo demokraciji in se začeli klanjati islamistom! Vendar vedeti morate,da …

  • 12:20 8. September 2017.

    Sem ateist in še vedno pravim, da smo na stopnji visoke islamizacije in globalizma. Lidlovske globalistične liberalne multikulturne svinje, ki …

  • 12:12 8. September 2017.

    Joj, BB, na PARKIRANJIH so bili križi? Parkiganjih? In s fotošopom so jih odstranili? :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.