Svet
26542 ogledov

Odziv Lidla na številne kritike

Lidl Anže Petkovšek
Kot smo že poročali, Lidl je z linije grških proizvodov s fotošopom umaknil križe.

Na parkiranjih linije grških proizvodov Eridanous, ki vključuje oljčno olje, mešanice začimb, mlečne proizvode, so prikazane poznane cerkve na Santoriniju, vendar brez križev.

Lidl Škandal Svet Lidl umaknil križe s cerkev, desničarji pozivajo k bojkotu

Lidl retušira fotografije cerkva | Avtor: Lidl Lidl

Nemški trgovec Lidl se je po plazu kritik, ker je umaknil križe s cerkvenih stavb, opravičil. "Opravičujemo se, če smo koga prizadeli. Dizajn pakiranja bomo spremenili v najkrajšem možnem času," so med drugim izpostavili v trgovski verigi.

Ideja dizajna ni bilo zavzemanje kakršnih koli verskih stališč, trdi Lidl.

Kot je znano, gre za enega največjih trgovskih verig v Evropi, ki upravlja z deset tisoč trgovinami v 27 evropskih državah, letos so odprli tudi prvo prodajalno v Združenih državah Amerike.

Pred nekaj dnevi so nemški mediji objavili, da je Dieter Schwarz, lastnik Lidla, s 37 milijardami evrov najbogatejši Nemec.

Šampanjec Poceni vino Svet Masovni pretepi v Lidlu
dezurni@zurnal24.si
Komentarjev 30
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 01:39 09.september 2017.

    Evropa drvi v kalifat! Ni daleč čas ko bomo rekli adijo demokraciji in se začeli klanjati islamistom! Vendar vedeti morate,da to nebo dovolj saj je za muslimane le mrtev nevernik dober! Iz Evropejk bodo naredili spol e sužnje se pa ...prikaži veča tolažim z tem,da bodo tudi levičarji,ki sedaj hrepenijo po muslimanskih migrantih doživeli isto usodo!

  • LukaMB 12:20 08.september 2017.

    Sem ateist in še vedno pravim, da smo na stopnji visoke islamizacije in globalizma. Lidlovske globalistične liberalne multikulturne svinje, ki ne spoštujejo sebe, svoje tradicije in kulture ter svojih prednikov. Sramota lidl, ne kupujem več pri vas, bom raje dal ...prikaži več kak euro več kje drugje. Smrduhi islamistični in njihovi podporniki.

  • dchello 12:12 08.september 2017.

    Joj, BB, na PARKIRANJIH so bili križi? Parkiganjih? In s fotošopom so jih odstranili? :)