Osumljenca za uboj na Pagu prijeli

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Hrvaški notranji minister je potrdil, da so osumljenca zjutraj prijeli na letališču v Splitu.
Oglej si celoten članek

"V sklopu kriminalistične preiskave uboja in poskusa uboja v Zrčah je bil danes ob 9.30 na letališču Resnik pri Splitu prijet 25-letni britanski državljan," je potrdila hrvaška policija. 

Policija je že včeraj sporočila, da poznajo osumljenca, ki je bil na begu. Za njim so razpisali tiralico in o tem obvestili vse enote. Posebno pazljivi so bili na vseh mejnih prehodih in letališčih v državi. 

Hrvaška "Zelo, zelo slaba reklama za turizem"

25-letnega britanskega državljana so prijeli pri pregledu na letališču v Splitu, ko je poskušal zapustiti državo. Tekom dneva ga bodo prepeljali na policijsko postajo v Novalji. 

Policisti nadaljujejo s preiskavo. Še vedno je nekaj nejasnosti glede dogajanja pred klubom in glede vpletenosti drugih oseb v uboj. 

Uboj v Zrčah Uboj v Zrčah: Storilca ujele kamere

So se sprli zaradi droge?

V sredo zjutraj je pred enim od klubov v Zrčah prišlo do prepira, v katerem je bil ubit 26-letni britanski državljan. Ranjena sta bila še dva mlajša moška, oba britanska državljana. Stanje enega od njiju je še vedno kritično. "Moški ima več vbodnih ran. Njegovo stanje je stabilno, a še vedno kritično," je o moškem, ki je na intenzivnem oddelku zadrske bolnišnice, za Index.hr povedal direktor bolnišnice Edi Karuc. 

Neuradno naj bi do prepira med dvema skupinama britanskih državljanov prišlo zaradi preprodaje droge. Dve skupini naj bi več dni na območju Zrč prodajale drogo, do pretepa pa je prišlo, ko so jih vrgli iz nočnega kluba. 

Uboj v Zrćah "Bilo je veliko krvi. Z ubitim je bil še en moški"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:17 28. Junij 2018.

    Bolj kot slaba reklama za Hrvaško, je to slaba reklama za imigrante

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.