Svet
7713 ogledov

"Zelo, zelo slaba reklama za turizem"

uboj Zrće hrvaška Dino Stanin/PIXSELL
O primeru s Hrvaške poročajo tudi britanski mediji.

O včerajšnjem uboju britanskega mladeniča pred klubom v Zrćah so se razpisali tudi britanski mediji. Med drugim poročajo, da gre že za drugo smrt Britanca na Hrvaškem v nekaj dneh. Nedaleč od Reke je namreč v prometni nesreči umrl 18-letni Britanec, ki je skušal steči preko avtoceste do restavracije McDonald'sa na drugi strani.

Kot kažejo nove informacije, je v incidentu v Zrćah prišlo do napada več tujcev, med katerimi je 26-letni Britanec iz Londona umrl, še dva sta poškodovana, v policijskem pridržanju pa se zaradi dogodka nahaja več oseb.

Po neuradnih informacijah, ki jih podajajo hrvaški portali je pokojni 26-letnik, Ugo W., prejel pet vbodnih rad, zaradi katerih je na mestu umrl. Tragediji je sledil obračun dveh skupin mladeničev, v obeh primerih naj bi šlo za Britance. Motiv njihovega spopada naj bi bila droga oziroma spopad zaradi območja, na katerem naj bi z drogami trgovala ena ali druga skupina.

Zrće, Pag Uboj v Zrćah Svet "Bilo je veliko krvi. Z ubitim je bil še en moški"

Za britanske medije je med drugim izjavo podal očividec dogodka, 19-letni Irec iz Dublina, ki je povedal, da so glasbo takoj po dogodku ugasnili. Povedal je, da je ubiti Britanec ležal v mlaki krvi, poleg sta stala še dva poškodovana mlada moška. "Vse se je dogajalo zelo hitro, ljudje so bili v šoku. DJ je le povedal, da je prišlo do resnega incidenta in da morajo klub vsi zapustiti." Eden izmed dveh v incidentu poškodovanih Britancev je še vedno v življenjski nevarnosti.

Britanski mediji med drugim podajajo tudi izjavo natakarja v Zrćah, ki je povedal, da se res zdi, da je šlo za spopad med dvema skupinama Britancev in da so lokalni prebivalci otoka Pag šokirani. "To je zelo, zelo slaba reklama za naš turizem. Upam, da bo policija storilca kmalu privedla pred roko pravice."

Ta je še vedno na prostosti; dogodek so namreč zabeležile varnostne kamere, takoj po dogodku je pobegnil. Policija ne ve, ali je še vedno na otoku ali ne.

uboj Zrće hrvaška Uboj v Zrčah Svet Uboj v Zrčah: Storilca ujele kamere

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • jozicamurn 20:57 28.junij 2018.

    Te Angleže bodo ubijali povsod kamor pridejo, zato ker provocirajo in mislijo da lahko delajo vse kar hočejo in imajo diplomatsko imuniteto v tujih državah, medtem ko so doma pravi boščki. Če še ne veste, najbolj nekulturna živina (pa je ...prikaži več to žalitev za živino) so prav Angleži, ko se kam odpravljajo na dopust. Droga/alkohol/bruhanje povsod/scanje povsod/glasno dretje/smetenje plaže, vse to so odlike pravih retardiranih liberalnih Angležev in njihove mladine.

  • Lavdan 09:54 28.junij 2018.

    Slaba reklama je za Angleže, da se jih bodo v bodoče ogibali.

  • crniovcar 09:45 28.junij 2018.

    Ljubosumnost ????