Pes ustrelil svojega lastnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Iz ZDA prihajajo nenavadne vesti o nesreči, v kateri je življenje izgubil moški iz Kansasa. Tega je namreč ustrelil pes.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo v poltovornjaku, potem ko je pes v zadnjem delu vozila stopil na puško, ki se je nenadoma sprožila. Krogla je žrtev, ki je sedela na sovoznikovem sedežu, zadela v hrbet.  

Poklicani so bili reševalci, ki so 30-letniku nemudoma nudili prvo pomoč, vendar ga žal niso uspeli rešiti. Žrtev je na kraju nesreče podlegla svojim poškodbam.

Načelnik gasilcev v Wellingtonu Tim Hay je dejal, da so na voznikovem sedežu našli še eno osebo, ki pa v dogodku ni bila poškodovana, poroča Skynews.

Dejali so še, da je bila nesreča verjetno lovske narave, saj so v prtljažniku našli več kosov lovske opreme. "Pes lastnika poltovornjaka je stopil na puško in jo sprožil," so sporočili iz šerifovega urada okrožja Sumner. "Izstreljeni naboj je zadel potnika, ki je zaradi poškodb na kraju dogodka umrl," so še dodali.

Sporočili so sicer tudi, da je preiskava še vedno v teku, vendar vse kaže na to, da gre za lovsko nesrečo.

Vizita za živali Preverili smo cene veterinarskih storitev po različnih delih Slovenije Svet V strelskem pohodu umrla dva šolarja, še več žrtev pod streli v Kaliforniji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:42 25. Januar 2023.

    A JJ ima psa

  • 17:45 25. Januar 2023.

    kolikor vem ...pri nas mora biti puška,ki je v avtomobilu brez naboja in"prelomljena" oz brez zaklepa.V ameriki je pa vse …

  • 17:01 25. Januar 2023.

    Morda pa je pes čistil puško, pa se je po nesreči sprožila? To se je že dogajalo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.