Svet
5861 ogledov

14-letnik umoril svojega vrstnika

Umor nemčija Profimedia
Nemčijo pretresa novica o krutem umoru 14-letnika. Žrtev naj bi ubil kar njegov vrstnik.

V gozdu Luther blizu Wunstorfa (Spodnja Saška) je od 4. ure zjutraj potekala obsežna iskalna akcija za pogrešanim dečkom. Sedaj so policisti odkrili truplo.

Policisti in reševalno osebje so v sredo zgodaj zjutraj pričeli z obsežno iskalno akcijo za pogrešanim dečkom. Starši so prijavili izginotje okoli 18.30 ure zvečer, preiskovalci pa so takoj sprožili iskalno akcijo, poroča nemški tabloid Bild. V akciji so sodelovali tudi gasilci z droni ter policijski helikopter.

1/5
Profimedia

Po besedah tiskovne predstavnice policije je več sto ljudi prečesalo devet kvadratnih kilometrov veliko območje. Za iskalno akcijo so uporabili tudi posebej usposobljene pse.

Grozljiv preobrat

Med preiskavo so policisti naleteli na 14-letnika, ki biva v istem kraju. Deček je policistom zaupal, da je ubil svojega vrstnika. Tiskovni predstavnik policije Dennis Schmitt je za Bild dejal, da so v gozdu našli truplo, vendar sedaj še ni možno potrditi, ali gre za pogrešanega 14-letnika.

Truplo so sicer odkrili v borovem gozdu približno tri kilometre stran od prvega območja iskanja v bližini doma domnevnega osumljenca.

Ker gre za mladoletno osebo, so policisti na postajo privedli tudi starše osumljenega.

Soseda družine pogrešanega je dejala, da sta starša zelo ugledna človeka. "Oče je včeraj na kolesu iskal svojega sina. Deček je bil zelo priden in je prihajal iz dobre družine," je še dodala.

policija, luči Slovenija 38-letniku za umor staršev takšna zaporna kazen nagrobne sveče dočakal le 38 let Magazin Dediča znane nemške dinastije našli mrtvega rešilec Tragično Svet V hudih bolečinah šest ur čakala na reševalce. Naslednji dan je umrla.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.