Pijana ženska se je spravila na sopotnico

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ryanair je ženski, ki je povzročila incident, prepovedal potovanje z njihovimi letali. Spet aktualno vprašanje prepovedi alkohola na letih.
Oglej si celoten članek

Do izgredov, ki jih je povzročila opita potnica, je sprva prišlo na letu Ryanaira iz britanskega Newcastla do španske Alicante. Posnetek njenega ravnanje so objavili na spletu.

Pijana ženska je sprva na letalu udarila sopotnika, ko so pristali v Španiji pa se je na letališču sprva verbalno sporekla s sopotnico, s katero sta si kasneje skočili v lase. Gre za žensko v rumeni jakni na posnetku, ki kroži po spletu. Številni potniki na letalu nizkocenovnika so potrdili, da je bila ženska močno opita.

Saj ni res, pa je ... Seks na letalu Ryanaira

Policija jo je že pričakala na letališču, a za pripor se niso odločili. Odšla je po svojo prtljago, medtem pa se je sporekla še s sopotnico, s katero sta se stepli.

Ženska je bila po besedah ostalih potnikov že na letališču v Newcastlu opita; osebje na letalu jo je večkrat opozorilo, da naj se umiri. Ženska je nato začela kričati na ostale potnike, postala je agresivna in enega izmed njih udarila.

Drama na letalu je trajala kar kako uro in pol. Tiskovni predstavnik nizkocenovnika je incident za britanske medije potrdil in dodal, da so potnici že izdali prepoved potovanja z njihovimi letali, poleg tega je njeno ravnanje spet obudilo vprašanja o tem, ali ne bi bilo na letališčih v izogib takšnim incidentom bolje prepovedati alkohol, k čemur Ryanair stremi že dlje časa.

Letalstvo Ryanair spreminja pravila glede prtljage

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.