Svet
2708 ogledov

Pijana ženska se je spravila na sopotnico

Incident pijane potnice Youtube
Ryanair je ženski, ki je povzročila incident, prepovedal potovanje z njihovimi letali. Spet aktualno vprašanje prepovedi alkohola na letih.

Do izgredov, ki jih je povzročila opita potnica, je sprva prišlo na letu Ryanaira iz britanskega Newcastla do španske Alicante. Posnetek njenega ravnanje so objavili na spletu.

Pijana ženska je sprva na letalu udarila sopotnika, ko so pristali v Španiji pa se je na letališču sprva verbalno sporekla s sopotnico, s katero sta si kasneje skočili v lase. Gre za žensko v rumeni jakni na posnetku, ki kroži po spletu. Številni potniki na letalu nizkocenovnika so potrdili, da je bila ženska močno opita.

ryanair Saj ni res, pa je ... Svet Seks na letalu Ryanaira

Policija jo je že pričakala na letališču, a za pripor se niso odločili. Odšla je po svojo prtljago, medtem pa se je sporekla še s sopotnico, s katero sta se stepli.

Ženska je bila po besedah ostalih potnikov že na letališču v Newcastlu opita; osebje na letalu jo je večkrat opozorilo, da naj se umiri. Ženska je nato začela kričati na ostale potnike, postala je agresivna in enega izmed njih udarila.

Drama na letalu je trajala kar kako uro in pol. Tiskovni predstavnik nizkocenovnika je incident za britanske medije potrdil in dodal, da so potnici že izdali prepoved potovanja z njihovimi letali, poleg tega je njeno ravnanje spet obudilo vprašanja o tem, ali ne bi bilo na letališčih v izogib takšnim incidentom bolje prepovedati alkohol, k čemur Ryanair stremi že dlje časa.

Letalo Ryanaira Letalstvo Svet Ryanair spreminja pravila glede prtljage

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.