Pogumni Nigerijec zaustavil kradljivega Slovenca

Foto: Profimedia
Skušal je ukrasti za kar 450 evrov alkoholnih pijač.
Oglej si celoten članek

Včeraj je, po poročanju tržaškega portala triesteprima.it, 27-letni Slovenec iz trgovine na italijanski strani meje na Škofijah nakradel za kar 450 evrov alkoholnih pijač. Skušala ga je zaustaviti že trgovka, a ji ni uspelo, na srečo pa je pred trgovino stal mladi Nigerijec, ki je hitro ugotovil, kaj se dogaja. Slovencu je prekrižal načrte in ga zadržal do prihoda policistov. 

Mladenič se je ves čas upiral, zato je Nigerijec, sicer prosilec za azil, utrpel nekaj lažjih poškodb. 

Panika v Italiji Če ste mislili, da je okužb na Hrvaškem veliko, poglejte številke za Italijo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 01:47 30. Avgust 2020.

    Pred trgovino je Nigerijec fehtal . Peljem se od Benetk do Garde . Nasproti mene s evsede črnc. Jaz sem …

  • 18:46 28. Avgust 2020.

    Po novi statistiki je verjetnejši ta Slovenec, ki se moli v novi teroristično-pedofilski ulici 1 v Ljubljani. Sedaj jih je …

  • 12:03 28. Avgust 2020.

    Če bi bilo obratno bi slovenec šel v zapor

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.