Policija je razkrila podrobnosti drame na avtocesti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaška policija je sporočila podrobnosti konfliketa, v katerem je 39-letni Slovenec z avtomobilom namerno trčil v dva Slovenca.
Oglej si celoten članek

V petek je nekaj po 18. uri blizu cestninske postaje Sv. Helena blizu Zagreba prišlo do poskusa uboja. Trojica Slovencev se je najprej verbalno sprla, nato pa je 39-letni Slovenec z avtomobilom namerno trčil v 35-letnega in 42-letnega Slovenca. Oba so odpeljali v zagrebški klinični center. Mlajši je utrpel hujše poškodbe, starejši pa lažje. 

Hrvaška policija je naknadno sporočila, da sta bila v avtomobilu 39-letnega Slovenca dva potnika, in sicer 23-letna ženska in ena mladoletna oseba, poročajo hrvaški mediji. Oba potnika iz avtomobila povzročitelja sta prav tako potrebovala zdravniško pomoč. Šlo naj bi za lažje poškodbe. 

Policija bo zoper 39-letnega Slovenca podala kazensko ovadbo zaradi poskusa uboja 35- in 42-letnega Slovenca ter kazensko ovadbo zaradi ogrožanja življenja 23-letne ženske in mladoletne osebe, je v soboto zvečer sporočila hrvaška policija. 

Foto: 24sata Slovenec na hrvaški avtocesti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:47 27. November 2023.

    Kaj hočete mogoće povedati in nas prepričati , da nimamo pravice obrambe družine ? S tem dvema, bi jaz mal …

  • 12:34 26. November 2023.

    V kučanovi komunajzarski Slovenija je vsak dan manj Slovencev.

  • 08:48 26. November 2023.

    Oba Slovenca pa sta bila Bosanca?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.