Svet
7715 ogledov

Policija je razkrila podrobnosti drame na avtocesti

Zagreb Lučko avtocesta Profimedia
Hrvaška policija je sporočila podrobnosti konfliketa, v katerem je 39-letni Slovenec z avtomobilom namerno trčil v dva Slovenca.

V petek je nekaj po 18. uri blizu cestninske postaje Sv. Helena blizu Zagreba prišlo do poskusa uboja. Trojica Slovencev se je najprej verbalno sprla, nato pa je 39-letni Slovenec z avtomobilom namerno trčil v 35-letnega in 42-letnega Slovenca. Oba so odpeljali v zagrebški klinični center. Mlajši je utrpel hujše poškodbe, starejši pa lažje. 

Hrvaška policija je naknadno sporočila, da sta bila v avtomobilu 39-letnega Slovenca dva potnika, in sicer 23-letna ženska in ena mladoletna oseba, poročajo hrvaški mediji. Oba potnika iz avtomobila povzročitelja sta prav tako potrebovala zdravniško pomoč. Šlo naj bi za lažje poškodbe. 

Policija bo zoper 39-letnega Slovenca podala kazensko ovadbo zaradi poskusa uboja 35- in 42-letnega Slovenca ter kazensko ovadbo zaradi ogrožanja življenja 23-letne ženske in mladoletne osebe, je v soboto zvečer sporočila hrvaška policija. 

Slovenec na hrvaški avtocesti | Avtor: 24sata 24sata

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 16:47 27.november 2023.

    Kaj hočete mogoće povedati in nas prepričati , da nimamo pravice obrambe družine ? S tem dvema, bi jaz mal drugaće obračunal . Mesarski nož je zmeraj na dosegu roke in to ravno zaradi bolnikov na Hrvaškem s PTS ejem ...prikaži večem Julija me je nekdo zaustavil z bremzanjem pred menoj . Samo čakal sem , da odpre vrata in da ga posnamem z vrati vred .Ni izstopil , jaz pa po desni preko bus postaje naprej . Pa je vajo ponovil , samo z zaustavljanjem v vožnji.

  • ginko 12:34 26.november 2023.

    V kučanovi komunajzarski Slovenija je vsak dan manj Slovencev.

  • Stane Adamič 08:48 26.november 2023.

    Oba Slovenca pa sta bila Bosanca?