Posneli trenutek, ko je počilo

Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni Foto: Epa Eksplozija pri Bologni
Eksploziji tovornjaka cisterne je sledilo še več eksplozij.
Oglej si celoten članek

Italijanska policija je objavila video posnetek velike eksplozije pri Bologni. V bližini letališča je namreč včeraj eksplodiral tovornjak, ki je v cisterni prevažal vnetljive snovi, potem ko je trčil v tovornjak v strnjeni koloni pred njim. Eksploziji je ena za drugo v približno osmih minutah sledilo še okoli osem eksplozij na vozilih v prodajalnah avtomobilov pod avtocestnim nadvozom, na katerem se je zgodila prvotna nesreča.

Kaj se dogaja? Močna eksplozija v bližini letališča

V nesreči sta umrli dve osebi, okoli 70 jih je bilo poškodovanih. Nadvoz nad avtocesto Bologna-Taranto se je delno zrušil in zasul cesto pod seboj, na avtocesti pa je zazevala velika luknja. Požar so gasilci ob pomoči helikopterjev gasili več kot dve uri, gašenje so oteževale visoke temperature. 

Do trčenja je prišlo na avtocestnem kraku, ki skozi mesto Bologna povezuje t. i. avtocesto sonca Milano-Neapelj, ki po zahodni strani države povezuje sever in jug Italije, ter avtocesto A14 Bologna-Taranto. Avtocesta je bila dalj časa zaprta za ves promet. 

Foto: Epa Eksplozija pri Bologni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:05 7. Avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.