Svet
5055 ogledov

Posneli trenutek, ko je počilo

Eksplozija pri Bologni
1/10
Epa
Eksploziji tovornjaka cisterne je sledilo še več eksplozij.

Italijanska policija je objavila video posnetek velike eksplozije pri Bologni. V bližini letališča je namreč včeraj eksplodiral tovornjak, ki je v cisterni prevažal vnetljive snovi, potem ko je trčil v tovornjak v strnjeni koloni pred njim. Eksploziji je ena za drugo v približno osmih minutah sledilo še okoli osem eksplozij na vozilih v prodajalnah avtomobilov pod avtocestnim nadvozom, na katerem se je zgodila prvotna nesreča.

Bologna, eksplozija Kaj se dogaja? Svet Močna eksplozija v bližini letališča

V nesreči sta umrli dve osebi, okoli 70 jih je bilo poškodovanih. Nadvoz nad avtocesto Bologna-Taranto se je delno zrušil in zasul cesto pod seboj, na avtocesti pa je zazevala velika luknja. Požar so gasilci ob pomoči helikopterjev gasili več kot dve uri, gašenje so oteževale visoke temperature. 

Do trčenja je prišlo na avtocestnem kraku, ki skozi mesto Bologna povezuje t. i. avtocesto sonca Milano-Neapelj, ki po zahodni strani države povezuje sever in jug Italije, ter avtocesto A14 Bologna-Taranto. Avtocesta je bila dalj časa zaprta za ves promet. 

Eksplozija pri Bologni | Avtor: Epa Epa

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Matilda_Mahony 14:05 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjevv mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com