Policija se boji, da bodo našli mrtve otroke

Foto: Profimedia
Policisti nameravajo hišo preiskati s psi, izurjenimi za iskanje trupel.
Oglej si celoten članek

Na dan prihajajo nove in nove podrobnosti dogajanja za štirimi zidovi hiše v Kaliforniji. Ko so policisti vstopili v domovanje Turpinovih v Perrisu v Kaliforniji, so 13 otrok zakoncev Davida in Louise Turpin našli v grozljivih razmerah. Otroci, z izjemo najmlajše deklice, so bili priklenjeni na postelje v prostorih, ki so bili povsem neprimerni za bivanje. 

Vse, kar je policistom uspelo izvedeti v tednu od odkritja, nakazuje na to, da bi se v hiši groze lahko skrivalo še kaj. Policisti bi hišo in pripadajočo posest radi pregledali s psi, izurjenimi za iskanje trupel. Bojijo se namreč, da sta zakonca imela še več otrok, ki pa žal niso preživeli. 

Grozljivo Starša sta imela v kleti z verigami priklenjenih 13 otrok

Družina se je v Kalifornijo preselila leta 2010 iz Teksasa. Hišo, ki sta jo imela v Teksasu, sta prodala. Njuni tamkajšnji sosedje so spregovorili o tem, v kakšnem stanju sta za seboj pustila hišo in dvorišče. 

Billy Baldwin, ki je kupil nekdanji dom Turpinovih, je dejal, da je bil v katastrofalnem stanju. Notranjost je bila v slabem stanju, puščala je tudi streha. Baldwin meni, da se je družina zaradi vsega tega preselila v večjo bivalno prikolico na dvorišču. 

Foto: epa David in Louise Anna Turpin Nekdanji sosed Ricky Vinyard si je po tem, ko je družina odšla ogledal posest. V notranjosti prikolice je bilo do pasu visoko odpadkov, med katerimi so bili tudi mrtvi psi in mačke. Povsod so bile nameščene ključavnice. "Na omarah, zabojih z igračami, na hladilniku so bile ključavnice," je dejal. 

Z ženo sta razmišljala, da bi o tem obvestila policijo, a sta si premislila, ker je bilo znano, da ima Turpin doma orožje in si nista želela imeti opravka z njimi.  

Zakonca Turpin sta trenutno v priporu. Grozi jima do 96 let zapora. 

Starša iz pekla Stradala in mučila 13 otrok, 29-letnik ima le 37 kilogramov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.