Posnetek, na katerem Melania razkrije, kaj z Donaldom počneta med rjuhami

Foto: Profimedia Melania Trump
Mnogi Američani se sprašujejo o pristnosti razmerja ameriškega predsednika Donalda Trumpa s soprogo Melanio. V tem posnetku pove veliko podrobnosti.
Oglej si celoten članek

Videli smo že prizore, kako v sekundi, ko ji Donald obrne hrbet, z obraza Melanie Trump izgine nasmeh, pa kako jo želi soprog prijeti za roko, a ga Melania odrine.

V tem precej neprijetnem pogovoru iz leta 1999, ko je Donald Trump prvič neuspešno kandidiral za ameriškega predsednika, razkrije kar nekaj podrobnosti o njunem intimnem življenju.

Radijski voditelj Howard Stern se v živo pogovarja s Trumpom, ki ga prosi, ali lahko spregovori tudi z Melanio, ki takrat s Trumpom še ni bila poročena.

Magazin Ste že videli vse te žalostne fotografije Melanie Trump

Foto: Profimedia Howard Stern

Pogovor je – značilno za Sterna – zelo seksističen. Med drugim jo vpraša: "Kaj imaš oblečeno?" Melani odgovori: "Ne veliko!" Na vprašanje, ali je gola pa odgovori: "Skoraj!"

Stern jo nato vpraša, ali pride na obisk k Trumpu vsak dan in ali tudi seksata, Melania pa odgovori: "Ja, celo več kot to!"

Celoten posnetek v angleščini lahko poslušate tukaj:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:38 18. Februar 2019.

    Če ni lagala, potem posnetek kvečjemu razkrije, kaj sta počela 20 let nazaj, ne pa kaj zdaj počne..... Od takrat …

  • 00:20 18. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.