Svet
19913 ogledov

Posnetek, na katerem Melania razkrije, kaj z Donaldom počneta med rjuhami

Melania Trump
Mnogi Američani se sprašujejo o pristnosti razmerja ameriškega predsednika Donalda Trumpa s soprogo Melanio. V tem posnetku pove veliko podrobnosti.

Videli smo že prizore, kako v sekundi, ko ji Donald obrne hrbet, z obraza Melanie Trump izgine nasmeh, pa kako jo želi soprog prijeti za roko, a ga Melania odrine.

V tem precej neprijetnem pogovoru iz leta 1999, ko je Donald Trump prvič neuspešno kandidiral za ameriškega predsednika, razkrije kar nekaj podrobnosti o njunem intimnem življenju.

Radijski voditelj Howard Stern se v živo pogovarja s Trumpom, ki ga prosi, ali lahko spregovori tudi z Melanio, ki takrat s Trumpom še ni bila poročena.

Melania Trump, Barron Trump Magazin Ste že videli vse te žalostne fotografije Melanie Trump

Howard Stern | Avtor: Profimedias Profimedias

Pogovor je – značilno za Sterna – zelo seksističen. Med drugim jo vpraša: "Kaj imaš oblečeno?" Melani odgovori: "Ne veliko!" Na vprašanje, ali je gola pa odgovori: "Skoraj!"

Stern jo nato vpraša, ali pride na obisk k Trumpu vsak dan in ali tudi seksata, Melania pa odgovori: "Ja, celo več kot to!"

Celoten posnetek v angleščini lahko poslušate tukaj:

Komentarjev 2
  • mici79 14:38 18.februar 2019.

    Če ni lagala, potem posnetek kvečjemu razkrije, kaj sta počela 20 let nazaj, ne pa kaj zdaj počne..... Od takrat je preteklo veliko vode...

  • Avatar Petistella
    Petistella 00:20 18.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top