Predaja ruskega vojaka zaokrožila po spletu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ukrajinske sile so krenile v lokalne protinapade, zelo aktivni so borci za linijami.
Oglej si celoten članek

Ruska vojska je na območju Kijeva in Harkiva zavzela obrambne položaje in ofenzivno aktivnost osredotočila na Mariupol in obe separatistični republiki s središčema v Lugansku in Donecku.

Svet Novi nočni napadi, državi sta si izmenjali zapornike

Za frontnimi linijami so aktivni številni prostovoljni ukrajinski borci, ki motijo rusko logistiko. Ena teh manjših enot je presetila rusko oskrbovalno vozilo.

V napadu je preživel ruski vojak, katerega ujetje so posneli in predvajali na spletu.

V petek dopoldne je luč sveta ugledal še en nazoren posnetek, najbrž z enega od bojišč na jugu države. Ukrajinci so s protitankovsko daljinsko vodeno raketo zadeli rusko vozilo.

Zanesljiva identifikacija vrste vozila zaradi slabe kakovosti posnetka ni možna, po vsej verjetnosti je šlo za lahko taktično vozilo, zasnovano posebej za odpornost proti napadom in zasedam improviziranih eksplozivnih naprav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 10:43 26. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 23:35 25. Marec 2022.

    Ne vem kaj vi spremljate in tukaj eden do 2 Rusa na posnetku, jaz gledam sila Akhmat in vidim tisoče …

  • 19:03 25. Marec 2022.

    Smrt rusom. Slava Ukrajini ! ! !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.