Svet
92266 ogledov

Predaja ruskega vojaka zaokrožila po spletu

BMP-2 Ukrajina Reševalni pas/Twitter
Ukrajinske sile so krenile v lokalne protinapade, zelo aktivni so borci za linijami.

Ruska vojska je na območju Kijeva in Harkiva zavzela obrambne položaje in ofenzivno aktivnost osredotočila na Mariupol in obe separatistični republiki s središčema v Lugansku in Donecku.

Ukrajina vojna Mariupolj Svet Novi nočni napadi, državi sta si izmenjali zapornike

Za frontnimi linijami so aktivni številni prostovoljni ukrajinski borci, ki motijo rusko logistiko. Ena teh manjših enot je presetila rusko oskrbovalno vozilo.

V napadu je preživel ruski vojak, katerega ujetje so posneli in predvajali na spletu.

V petek dopoldne je luč sveta ugledal še en nazoren posnetek, najbrž z enega od bojišč na jugu države. Ukrajinci so s protitankovsko daljinsko vodeno raketo zadeli rusko vozilo.

Zanesljiva identifikacija vrste vozila zaradi slabe kakovosti posnetka ni možna, po vsej verjetnosti je šlo za lahko taktično vozilo, zasnovano posebej za odpornost proti napadom in zasedam improviziranih eksplozivnih naprav.

Komentarjev 11
  • Jean_Young 10:43 26.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • LukaMB 23:35 25.marec 2022.

    Ne vem kaj vi spremljate in tukaj eden do 2 Rusa na posnetku, jaz gledam sila Akhmat in vidim tisoče neo-nacijev, ki moledujejo in se tresejo, ker vedo kaj jih čaka. Namreč pri teh Čečenih Specnaz so mrtvi ukrop neo-nacisti ...prikaži več z odrezano glavo več vredni kot živi, ker so plačanci za denar.

  • PaPajapopi 19:03 25.marec 2022.

    Smrt rusom. Slava Ukrajini ! ! !

Sorodne novice