Pretresljivo odkritje: V zaboju mesece skrivala mamino truplo

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati stanovanja, so odkrili policisti, ko so po opozorilu sosedov vdrli v stanovanje.
Oglej si celoten članek

64-letna Italijanka naj bi v zaboju mesece skrivala truplo matere, da bi tako še naprej prejemala njeno pokojnino. Zadeva je prišla na dan, potem ko so policisti vdrli v stanovanje, saj so jih sosedje opozorili, da 64-letnice že več dni niso videli. Našli so jo mrtvo, našli pa so še truplo njene matere. Obe naj bi umrli naravne smrti.

Policisti so v predmestju Milana našli mrtvo 64-letnico ter skoraj popolnoma mumificirano truplo njene 90-letne matere. Ženska je sosedom sicer zatrdila, da se je njena mati preselila dom upokojencev v Veroni, ki leži dobrih 150 kilometrov stran.

Policisti niso našli nobenih podatkov o tem, da bi mati bivala v takšni ustanovi. Po navedbah italijanske tiskovne agencije Ansa smrt 90-letnice ni bila nikoli zabeležena, njena 64-letna hči, ki ni imela lastnega vira dohodka, pa je njeno pokojnino prejemala na skupen bančni račun.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:27 25. Marec 2023.

    To pa je novica.. ženska je prejemala pokojnino po svoji "mrtvi" mami in to bo verjetno velika škoda za italijansko …

  • 16:19 24. Marec 2023.

    Hvala Bogu, samo da ni iz svobode, ker bi .....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.