Svet
1036 ogledov

Pretresljivo odkritje: V zaboju mesece skrivala mamino truplo

vrata zaprta odprta Pinterest
Kaj se je dogajalo za zaprtimi vrati stanovanja, so odkrili policisti, ko so po opozorilu sosedov vdrli v stanovanje.

64-letna Italijanka naj bi v zaboju mesece skrivala truplo matere, da bi tako še naprej prejemala njeno pokojnino. Zadeva je prišla na dan, potem ko so policisti vdrli v stanovanje, saj so jih sosedje opozorili, da 64-letnice že več dni niso videli. Našli so jo mrtvo, našli pa so še truplo njene matere. Obe naj bi umrli naravne smrti.

Policisti so v predmestju Milana našli mrtvo 64-letnico ter skoraj popolnoma mumificirano truplo njene 90-letne matere. Ženska je sosedom sicer zatrdila, da se je njena mati preselila dom upokojencev v Veroni, ki leži dobrih 150 kilometrov stran.

Policisti niso našli nobenih podatkov o tem, da bi mati bivala v takšni ustanovi. Po navedbah italijanske tiskovne agencije Ansa smrt 90-letnice ni bila nikoli zabeležena, njena 64-letna hči, ki ni imela lastnega vira dohodka, pa je njeno pokojnino prejemala na skupen bančni račun.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Petra_56 10:27 25.marec 2023.

    To pa je novica.. ženska je prejemala pokojnino po svoji "mrtvi" mami in to bo verjetno velika škoda za italijansko socialno blagajno. To, da se pošilja milijarde v Ukrajino, je pa seveda nujno in nujno bo tudi, da bomo delali ...prikaži več do 85.leta, seveda brez pravice do zdravstva, ker se dela vse na tem, da javno zdravstvo propade.

  • Grof 16:19 24.marec 2023.

    Hvala Bogu, samo da ni iz svobode, ker bi .....