Profesor ubil bodočo študentko

Foto: Carrollton police department
Foto: Carrollton police department
Po podatkih policije in lokalnih poročil naj bi profesor na univerzi v Georgii ustrelil in ubil 18-letnico, ki bi sicer jeseni postala njegova študentka, poroča New York Post.
Oglej si celoten članek

47-letni profesor Richard Sigman je bil v soboto aretiran in obtožen umora, posedovanja strelnega orožja in hudega napada. Do tega je prišlo v soboto, v njem pa je umrla Anna Jones, maturantka, ki se je vpisala na univerzo v Georgii.

Kaj se je dogajalo?

Kot so pojasnili lokalni policisti, so v soboto prejeli klic varnostnika, ki jim je povedal, da je Sigman gostu v piceriji grozil, da ga bo ustrelil, potem ko sta se okoli polnoči sprla. 

Ko so varnostniki pristopili k profesorju, so videli, da ima orožje, in mu rekli, naj odide, pravijo policisti. Sigman je odšel in odšel proti parkirišču, kjer naj bi začel streljati v parkirano vozilo, kjer je sedela Anna Jones, so sporočile oblasti. Zadel jo je, prijatelji so jo hitro odpeljali v bolnišnico, a bilo je prepozno. V bolnišnici je izgubila bitko za življenje.

Sigmana so medtem na fakulteti že odpustili, družini umrle bodoče študentke pa izrekli globoko sožalje.

dezurni@styria-media.si

 

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.