Svet
2447 ogledov

Profesor ubil bodočo študentko

Profesor iz Georgie Carrollton police department
Po podatkih policije in lokalnih poročil naj bi profesor na univerzi v Georgii ustrelil in ubil 18-letnico, ki bi sicer jeseni postala njegova študentka, poroča New York Post.

47-letni profesor Richard Sigman je bil v soboto aretiran in obtožen umora, posedovanja strelnega orožja in hudega napada. Do tega je prišlo v soboto, v njem pa je umrla Anna Jones, maturantka, ki se je vpisala na univerzo v Georgii.

Kaj se je dogajalo?

Kot so pojasnili lokalni policisti, so v soboto prejeli klic varnostnika, ki jim je povedal, da je Sigman gostu v piceriji grozil, da ga bo ustrelil, potem ko sta se okoli polnoči sprla. 

Ko so varnostniki pristopili k profesorju, so videli, da ima orožje, in mu rekli, naj odide, pravijo policisti. Sigman je odšel in odšel proti parkirišču, kjer naj bi začel streljati v parkirano vozilo, kjer je sedela Anna Jones, so sporočile oblasti. Zadel jo je, prijatelji so jo hitro odpeljali v bolnišnico, a bilo je prepozno. V bolnišnici je izgubila bitko za življenje.

Sigmana so medtem na fakulteti že odpustili, družini umrle bodoče študentke pa izrekli globoko sožalje.

dezurni@styria-media.si

 

Crna kronika na spletu.

Crna kronika slovenija – kaj se dogaja v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.