Gledala skakalce, padla in umrla

Foto: Epa Stari most v Mostarju.
Foto: Epa Stari most v Mostarju.
55-letna ženska je med padcem utrpela usodne poškodbe.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je v Mostarju potekalo tradicionalno tekmovanje v skokih z zgodovinskega mostu nad reko Neretvo. Dogodek je s terase enega od bližnjih nastanitvenih lokalov spremljala tudi 55-letnica.

Med ogledom je zdrsnila s terase in omahnila v strugo Neretve. Pri tem je večkrat udarila v skalno steno in negibno obležala na dnu struge, poroča Dnevni Avaz.

Zdravstvena ekipa, ki je bdela nad tekmovanjem, je žensko takoj prepeljala v bolnišnico. Utrpela je več kompliciranih zlomov, ki so zapletli njeno oskrbo. 

Ob prihodu v Kantonalno bolnišnico Dr. Safet Mujić v Mostarju ni kazala znakov življenja. Z reanimacijo so začeli okrog 21. ure, malce pred polnočjo pa potrdili njeno smrt, je za medije povedal Mehmed Haznadar, predstojnik oddelka za anestezijo, reanimacijo in intenzivno nego.

Na prizorišču nesreče so bili po službeni dolžnosti prisotni pripadniki Policijske uprave Mostar, ki so opravili preiskavo dogodka.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.