Svet
4823 ogledov

Gledala skakalce, padla in umrla

Mostar Epa Stari most v Mostarju.
55-letna ženska je med padcem utrpela usodne poškodbe.

V nedeljo je v Mostarju potekalo tradicionalno tekmovanje v skokih z zgodovinskega mostu nad reko Neretvo. Dogodek je s terase enega od bližnjih nastanitvenih lokalov spremljala tudi 55-letnica.

Med ogledom je zdrsnila s terase in omahnila v strugo Neretve. Pri tem je večkrat udarila v skalno steno in negibno obležala na dnu struge, poroča Dnevni Avaz.

Zdravstvena ekipa, ki je bdela nad tekmovanjem, je žensko takoj prepeljala v bolnišnico. Utrpela je več kompliciranih zlomov, ki so zapletli njeno oskrbo. 

Ob prihodu v Kantonalno bolnišnico Dr. Safet Mujić v Mostarju ni kazala znakov življenja. Z reanimacijo so začeli okrog 21. ure, malce pred polnočjo pa potrdili njeno smrt, je za medije povedal Mehmed Haznadar, predstojnik oddelka za anestezijo, reanimacijo in intenzivno nego.

Na prizorišču nesreče so bili po službeni dolžnosti prisotni pripadniki Policijske uprave Mostar, ki so opravili preiskavo dogodka.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice