Svet
7940 ogledov

Mladoletnik z avtom trčil v dve dekleti, odvetnica takoj na kraju dogodka

BiH policija EPA
17-letni fant, brez vozniškega dovoljenja, z BMW v lasti svoje mame, z veliko hitrostjo trčil v dve mladi dekleti.

* - Fotografija je simbolna

Iz BiH prihaja nova novica o objestnosti mladoletnika za volanom. Kot poroča spletni portal Klix.ba, je 17-letni najstnik brez vozniškega izpita z maminim BMW v Sarajevu poškodoval dve dekleti, obe stari 22 let.

Dekleti sta se sprehajali po pločniku, ko je vanju z avtom trčil mladoletnik. Dekleti so takoj prepeljali v bolnišnico, eno je bila poškodovana huje. Dijak je policistom takoj priznal, da je vozil avtomobil, v času vožnje pa ni bil pod vplivom alkohola ali mamil.

Avto je v ovinek pripeljal z veliko hitrostjo, trčil v dekleti in obstal na zelenici. Po pripovedovanju prič voznik naj ne bi zaviral. Očividci so takoj poklicali reševalce in policijo. Voznik in sopotnik sta ostala na kraju nesreče, kamor je zelo hitro prispela mladoletnikova odvetnica, a ji policisti do zaključka preiskave niso dovolili dostopa do stranke.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 13:08 29.julij 2023.

    Se bo hvalil da je podrl dve bejbu naenkrat..;))......Takim, ki jim mamice pošiljajo odvetnike v šolo in druga mesta, kjer sine zamoči, bi nabil maksimalno kazen, da ne bo postal politik in nam vsem sral po glavi...

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 12:45 29.julij 2023.

    Tata plača sve račune... https://m.youtube.com/watch?v=_zaFFmBrgMk