Smrt 8-letnika, ki ga je iskalo na tisoče ljudi

Foto: Epa
Foto: Epa
Izginotje in smrt 8-letnega dečka.
Oglej si celoten članek

Primer izginulega otroka je na noge dvignil Španijo. Obdukcija je pokazala, da je bil zadavljen istega dne, ko je izginil, poroča BBC.

Truplo Gabriela Cruza so našli v nedeljo v prtljažniku avta v lasti partnerke dečkovega očeta Ane Julije Quezade. Gre za žensko, ki se je sicer redno pojavljala na vseh shodih, na katerih so ljudi pozivali k iskanju dečka in jih prosili za pomoč.

Izginil je 27. februarja v južni španski pokrajini Almeriji, v iskalne akcije je bilo vključenih preko štiri tisoč policistov, gasilcev in prostovoljcev. Nazadnje je bil v hiši svoje babice, od koder naj bi odšel na obisk k svojemu prijatelju.

Tragično Do smrti pretepla leto in pol starega dečka

Do trupla dečka je policiste nevede odpeljala partnerka njegovega očeta; avto, v katerega je skrila truplo, je parkirala na kmetiji v vasi Rodalquilar. Policija jo je ujela pri tem, ko je avto skušala premakniti na drugo lokacijo. Pred tem se je skupaj z dečkovim očetom udeleževala iskanj 8-letnika, kar prikazuje spodnja fotografija.

Foto: Epa Iskanje 8-letnika, Španija

V posnetku aretacije se sliši njeno kričanje, da ni storila ničesar in da je komaj tega jutra prevzela avto.

Policija jo je prijela zaradi utemeljenega suma umora 8-letnika, hkrati pa so odprli primer še ene smrti otroka, ki ji je bil zaupan v varstvo. Gre za takrat 4-letno deklico, ki je leta 1996 padla skozi okno hiše, v kateri jo je čuvala omenjena ženska po poreklu z Dominikanske republike.

Umrl v težkih mukah Starša sta zavrnila njegovo zdravljenje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:37 13. Marec 2018.

    Linčat psihopatko nagravžno!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.