Svet
4298 ogledov

Smrt 8-letnika, ki ga je iskalo na tisoče ljudi

Iskanje 8-letnika, Španija Epa
Izginotje in smrt 8-letnega dečka.

Primer izginulega otroka je na noge dvignil Španijo. Obdukcija je pokazala, da je bil zadavljen istega dne, ko je izginil, poroča BBC.

Truplo Gabriela Cruza so našli v nedeljo v prtljažniku avta v lasti partnerke dečkovega očeta Ane Julije Quezade. Gre za žensko, ki se je sicer redno pojavljala na vseh shodih, na katerih so ljudi pozivali k iskanju dečka in jih prosili za pomoč.

Izginil je 27. februarja v južni španski pokrajini Almeriji, v iskalne akcije je bilo vključenih preko štiri tisoč policistov, gasilcev in prostovoljcev. Nazadnje je bil v hiši svoje babice, od koder naj bi odšel na obisk k svojemu prijatelju.

Dojenček Tragično Slovenija Do smrti pretepla leto in pol starega dečka

Do trupla dečka je policiste nevede odpeljala partnerka njegovega očeta; avto, v katerega je skrila truplo, je parkirala na kmetiji v vasi Rodalquilar. Policija jo je ujela pri tem, ko je avto skušala premakniti na drugo lokacijo. Pred tem se je skupaj z dečkovim očetom udeleževala iskanj 8-letnika, kar prikazuje spodnja fotografija.

Iskanje 8-letnika, Španija | Avtor: Epa Epa

V posnetku aretacije se sliši njeno kričanje, da ni storila ničesar in da je komaj tega jutra prevzela avto.

Policija jo je prijela zaradi utemeljenega suma umora 8-letnika, hkrati pa so odprli primer še ene smrti otroka, ki ji je bil zaupan v varstvo. Gre za takrat 4-letno deklico, ki je leta 1996 padla skozi okno hiše, v kateri jo je čuvala omenjena ženska po poreklu z Dominikanske republike.

Zloraba Umrl v težkih mukah Svet Starša sta zavrnila njegovo zdravljenje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • alen04 12:37 13.marec 2018.

    Linčat psihopatko nagravžno!!!!