Smrt na plaži, kamor hodijo tudi Slovenci

Foto: Profimedia
Čehu niso mogli pomagati, morski pes ga je ubil.
Oglej si celoten članek

41-letni moški je počitnikoval v letovišču Marsa Alam v Egiptu; med kopanjem v Rdečem morju ga je napadel morski pes, je potrdilo češko zunanje ministrstvo. Egiptovska policija je sprožila preiskavo dogodka.

Češki mediji poročajo, da je bil 41-letnik v Egiptu skupaj s svojo družino, njegova soproga je bila priča napada morskega psa na njenega moža, ki dogodka ni preživel.

"V Rdečem morju občasno pride do napada morskega psa tudi v bližini resortov. Obstajajo območja, kjer je potapljanje dovoljeno le s polno opremo in ne le z masko in plavutmi, kakor se radi potapljajo turisti," je pri tem povedala predstavnica češkega zunanjega ministrstva Mihaela Lagronova.

Kako se je potapljal oziroma v morju kopal nesrečni Čeh, še ni podatkov, kakor tudi niso znane podrobnosti dogodka. Turistična agencija, s katero je potovala njegova družina, je medijem povedala le, da rešujejo prevoz posmrtnih ostankov eega izmed njihovih potnikov, ostalih izjav pa ne dajejo.

Svet Pretresljiv posnetek: Trenutek, ko je morski pes potegnil žensko v vodo

Posnetek! V Jadranu opazili velikega belega morskega psa

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.