Svet
15958 ogledov

Smrt na plaži, kamor hodijo tudi Slovenci

Sinji morski pes
Čehu niso mogli pomagati, morski pes ga je ubil.

41-letni moški je počitnikoval v letovišču Marsa Alam v Egiptu; med kopanjem v Rdečem morju ga je napadel morski pes, je potrdilo češko zunanje ministrstvo. Egiptovska policija je sprožila preiskavo dogodka.

Češki mediji poročajo, da je bil 41-letnik v Egiptu skupaj s svojo družino, njegova soproga je bila priča napada morskega psa na njenega moža, ki dogodka ni preživel.

"V Rdečem morju občasno pride do napada morskega psa tudi v bližini resortov. Obstajajo območja, kjer je potapljanje dovoljeno le s polno opremo in ne le z masko in plavutmi, kakor se radi potapljajo turisti," je pri tem povedala predstavnica češkega zunanjega ministrstva Mihaela Lagronova.

Kako se je potapljal oziroma v morju kopal nesrečni Čeh, še ni podatkov, kakor tudi niso znane podrobnosti dogodka. Turistična agencija, s katero je potovala njegova družina, je medijem povedala le, da rešujejo prevoz posmrtnih ostankov eega izmed njihovih potnikov, ostalih izjav pa ne dajejo.

morski pes Svet Pretresljiv posnetek: Trenutek, ko je morski pes potegnil žensko v vodo Veliki beli morski pes Posnetek! Vizita za živali V Jadranu opazili velikega belega morskega psa

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.