Svet
16044 ogledov

Pretresljiv posnetek: Trenutek, ko je morski pes potegnil žensko v vodo

morski pes Prtscr Youtube
Zgrabil jo je za nogo in potegnil v vodo.

Avstralka si bo zapomnila bližnje srečanje z morskim psom. Pri Kimberleyju v Avstraliji je poskušala hraniti morske pse, ki so plavali okoli jahte, na kateri je bila. 

Melissa Brunning je sprva oklevala, a se je nato le opogumila in odločila, da bo tudi ona nahranil morske pse, ki so se zadrževali okoli jahte. Pri tem pa je naredila napako. Namesto da bi ribo položila na gladino in počakal, da jo morski pes sam zgrabi, je vabo držala. Ko je morski pes priplaval mimo, jo je zgrabil in potegnil v vodo. 

"Mislim, da je bil morski pes prav tako presenečen kot jaz. Vse skupaj lahko opišem kot neizmeren pritisk in občutek, da mi drobi kost," je povedala za Perth Now. Prepričana je bila, da ji je žival odgriznila prst. 

Ker je do nesreče prišlo tretji dan štirinajstdnevnega potovanja, o katerem je dlje časa sanjala, se je odločila, da se zaradi ugriza ne bo odpravila domov. Ob prihodu domov pa je le šla do zdravnika. 

Hrvaško morje Preplah Svet Neverjeten prizor v plitvini Mediterana

Rentgenski pregled je pokazal, da je prišlo do hude infekcije, da je prst zlomljen in da so strgane tudi vezi. Morali so jo operirati. 

Brunningova ve, da je imela veliko srečo, hkrati pa dodaja, da je za vse skupaj sama kriva. "Morski pes ni bil nič kriv, a lahko bi se veliko slabše končalo," je povedala. "To ni bil napad morskega psa, to je bila blondinka, ki počne neumnosti." 

Zaradi dogodka nima nič slabšega mnenja o morskih psih. "Vedno sem bila mnenja, da smo ljudje, ko smo v vodi, na njihovem teritoriju, kjer pa so morski psi na vrhu prehranjevalne verige. Ljudje nismo morska bitja, če bi bili, bi imeli škrge." 

morski pes Nevarno Svet Deček za las ušel morskim psom
Komentarjev 2
Sorodne novice