Smrt treh ljudi v hotelski sobi

Foto: Profimedia Nemška policija
V hotelski sobi v Nemčiji našli tri trupla ...
Oglej si celoten članek

Nemška policija preiskuje smrt treh ljudi, ki jih je danes v hotelski sobi v mestu Passau ustreljene s samostrelom našlo osebje hotela. Našli so tudi dva samostrela. Zaenkrat ni dokazov, da bi bil v uboje vpleten kdo drug, še vedno pa je nejasno tudi razmerje med pokojnimi.

Gre za 53-letnega moškega in dve ženski, stari 30 in 33 let. Sobo so najeli v petek. Upravitelj hotela je dejal, da so bili vsi trije Nemci, ki so nameravali ostati tri dni, ter da niso naročili zajtrka, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Drug gost hotela, ki je bil tam na krajšem oddihu, je za lokalni časnik Passauer Neue Presse povedal, da je bila noč popolnoma tiha.

Slovenija Vlomi v avtomobile, policija svari

Nesreče Kar tri vozila na strehi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.