Slovenija > Črna kronika
13865 ogledov

Kar tri vozila na strehi

Prometna nesreča, avto na strehi PU Kranj
Zapeljali s ceste in se prevrnili na streho ...

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje se je začelo že ob 6.41, ko je v naselju Leskovec pri Krškem voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa ter vozilo s pomočjo avtodvigala dvignili nazaj na kolesa. V nesreči na srečo ni bilo poškodovanih.

Pred enajsto še dve podobni nesreči

Malce pred enajsto uro je na ljubljanski obvoznici na razcepu Zadobrova prav tako voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in se pri tem prevrnil na streho. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili cestišče ter nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana, ki so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

V istem času se je na cesti Slovenj Gradec – Kotlje v naselju Brdinje prevrnilo še eno osebno vozilo, ki je zapeljalo s cestišča. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem in PGD Slovenj Gradec so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, obrnili vozilo nazaj na kolesa in nudili pomoč pri oskrbi ponesrečencev reševalcem NMP Ravne na Koroškem. Ti so poškodovani osebi na kraju oskrbeli in eno z reševalnim vozilom prepeljali v nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Fotografija je simbolična.

Izlet z vlakom Tragično Slovenija V Sevnici vlak povozil občana
Komentarjev 2
  • Brane Kacjan 15:43 12.maj 2019.

    Praktični del izpita vozniških kategorij bi moral vsebovati spust po mokrem toboganu. Komur uspe sebe ustaviti pred padcem v vodo, dobi oceno odlično. In tistemu, ki mu uspe pridrstati po suhem toboganu do vode. :) KB