Šok na bencinski črpalki. "Veste, imamo korono"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Primer obravnava policija.
Oglej si celoten članek

Zaradi suma, da so širili in prenašali nalezljivo bolezen, ker se niso držali navodil pristojnih, je zagrebška policija podadla kazensko prijavo zoper dva upokojenca, par iz okolice Zagreba.

Predvčerajšnjim sta na Kliniki za nalezljive bolezni dobila pozitiven izvid testa, obolela sta za koronovirusnim obolenjem. Njuno zdravstveno stanje vendarle ni bilo tako hudo, da bi ju zadržali v bolnišnici, dobila sta vsa potrebna navodila za izolacijo doma in vse ostalo, kar pritiče, poroča Jutarnji list.

Par se je - medtem ko ves svet trepeta zaradi koronavirusa - včeraj vendarle odločil za sprehod po okolici, nato pa sta se nekaj pred 19. uro zvečer ustavila na bencinski črpalki Lukoil. Pripeljala sta se z osebnim avtomobilom brez mask in ostale zaščite.

Koronavirus v SLO Infektologinja: Počakati bo treba na vikend

70-letni moški je uslužbenca na črpalki prosil, da bi šel na WC, ki je bil zaklenjen. Moški je stekel ven, vhod v toaletne prostore je z zunanje strani, ključ pa je nato prinesla nazaj njegova leto dni starejša partnerka in šokirala vse prisotne: "Prosim, dezinficirajte ključ. Veste, oba sva pozitivna na koronavirus."

S črpalke so poklicali policijo, ki je prišla v nekaj minutah. Par so s primerne varnostne razdalje identificirali in preverili njuno stanje na kliniki, ki je potrdila besede okužene gospe. Par so zatem pridržali v bolnišnici, zoper njiju pa je stekel tudi kazenski postopek.

Bencinsko črpalko so takoj po dogodku zaprli, v celoti jo bodo dezinficirali.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 18:03 26. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 13:03 26. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 11:52 26. Marec 2020.

    Tadva sta za v zapor. Sicer ju bo najverjetneje pobralo ampak.. Je pa zanimivo da so povsod salabajzeri in da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.